SOSU-elev i Furesø Kommune skal til DM i Skills

Kira Lohse vandt regionsmesterskabet i skills og er klar til DM:. Foto: Furesø Kommune.

For 2. gang vinder en sosu-elev fra Furesø Kommune regionsmesterskabet i Skills. 19-årige Karoline Lohse vandt regionsmesterskabet og er klar til DM i Skills den 17.-20. april på Dyrskuepladsen i Roskilde.
19-årige Karoline Lohse er i fuld gang med sin uddannelse som social- og sundhedsassistent og bliver færdig her i foråret 2024. Hun har været i praktik i Kornelhaven på Plejehjemmet Lillevang fra april til august 2023 og er her igen i sin afsluttende praktik frem til udgangen af februar 2024.

Vil nedlægge fordomme om sit fag
Karoline fortæller, at hun brænder for social- og sundhedsområdet og har tilmeldt sig Skills for at nedlægge fordomme om sit fag og vise andre unge, hvor blæret det er at bruge sine færdigheder hver dag i sit arbejde.
– Jeg elsker at koble teori sammen med praktiske færdigheder. Jeg har altid en faglig begrundelse for, hvad jeg gør, og hvornår jeg gør det. Jeg har tilmeldt mig Skills, da jeg gerne vil vise andre på min egen alder, og måske yngre, hvor blæret det er at bruge sine skills hver dag i sit arbejde fx. omsorgsfuldhed, rutineret, ansvarsbevidst, elske at arbejde i teams og have en lyst til at gøre andres dag bedre. Jeg synes, at det er sjovt at udfordre mig selv og blive klogere i det fag, som jeg går mest op i. SKILLS betyder for mig, at jeg kan nedlægge fordomme og erstatte dem med viden omkring mit fag, fortæller Karoline Lohse.

Fornøjelse af have sådan en elev
Majbritt Tiilgreen Jensen, der er leder i Kornelhaven på Plejehjemmet Lillevang, fortæller, at det har været en fornøjelse at have Karoline som elev.
– Karoline er helt særligt dygtig. Hun er meget stærk i sin faglighed og arbejder selvstændigt. Hun engagerer sig, er nysgerrig og har fuldt fokus på vores borgere. Hun fortæller, at hun er meget glad for at være her. Derfor har jeg selvfølgelig også spurgt hende, om hun har lyst til at blive ansat her, når hun slutter sin uddannelse dette forår. Jeg ønsker hende al held og lykke til DM i Skills, fortæller Majbritt Tiilgreen Jensen, leder i Kornelhaven på Plejehjemmet Lillevang.


Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest

1 kommentar til “SOSU-elev i Furesø Kommune skal til DM i Skills”

  1. Hi therе! This is my 1st comment here so I just wanteԀ to give a
    quick shout out and saу I genuinely enjoy reading your articles.

    Can yoᥙ recommend any other blogs/websites/forums thаt cover the same
    tоpics? Thankѕ for your time!

Der er lukket for kommentarer.