Tenor og indvielse af nyt flygel

Mathias Hedegaard akkompagneres af Tove Lønskov på Galaksens nye flygel.

Furesø Musikforening indvier Galaksens nye flygel med en koncert med tenor Mathias Hedegaard og pianist Tove Lønskov onsdag den 13. marts kl. 19.30.
Den velsyngende tenor Mathias Hedegaard fremfører et program af Schubert-lieder samt et udvalg af danske romancer og sange akkompagneret af den rutinerede pianist Tove Lønskov. Men også skønklangen kommer i højsædet, idet Galaksen langt om længe kan tage sit nye flygel i brug.
Mathias Hedegaard er en meget efterspurgt koncertsanger og har været solist med DR Symfoniorkestret, Concerto Copenhagen, Helsingborg Symfoniorkester, Leipziger Kammerorchester, DR Underholdningsorkestret og De Nederlandse Bachvereining samt alle landsdelsorkestrene. Han har arbejdet med dirigenter som Adam Fischer, Lars Ulrik Mortensen, Michael Schønwandt, Giancarlo Andretta, Andrew Parrott og Nicholas Kraemer.
Som Liedsanger har han sunget i koncertsale og musikforeninger over det meste af landet, bl.a. i Tivolis Koncertsal og DR Koncerthuset, samt i Østrig og Storbritannien, oftest med Tove Lønskov som akkompagnatør.
På CD har han indspillet SERENADES AND ROMANCES med DR Underholdningsorkestret og Adam Fischer, LOVE SONGS med Tove Lønskov og Carl Nielsen Kantater med Århus Symfoniorkester og Bo Holten.
Mathias har gennem tiden modtaget en række priser inklusiv Aksel Schiøtz Prisen 2006, Musikanmelderringens Kunstnerpris 2007, Gladsaxe Musikpris 2006, Leonie Sonningfondens Stipendiat 2006 og Prins Henriks Fonds Legat 2009.
Tove Lønskov er en meget efterspurgt pianist. Hun er en passioneret underviser og holder jævnligt masterklasser både hjemme og i udlandet. Det gælder både i solo-klaver og i Lied-interpretation for sangere og akkompagnetører.
Gæstebilletter ved indgangen kr. 170- eller via furemus.dk
Unge under 25 år gratis adgang

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest