I en mørk og kold tid, er der ikke noget der varmer så godt, som en kop varm chokolade. Og netop varm chokolade, i flere varianter, er en af flere ting Nordic Chocolatiers byder på, når de holder juleåbent i deres chokoladelaboratorie på Kirke Værløsevej 107, lørdag den 9. december fra 12-18.
Nordic Chocolatiers er Furesøs helt egne verdensmestre i fyldte chokolader. Peter Svenningsen og Jakob Hvidsten Ørstrup er præmieret med flere flotte medaljer for deres fyldte chokolader
Peter begyndte at lave chokolade i 2014. Allerede samme år tog han guldmedalje for sit blåbær-rosmarinstykke ved VM. For tre år siden slog han sig sammen med madentreprenøren Jakob Hvidsten Ørstrup fra Kirke Værløse. Makkerparret fandt lokaler på gården Lundsdal tæt på Præstesøen.
Her har de hygget, eksperimenteret og nørdet sig frem til produkter i verdensklasse. Alt sammen lavet på de absolut bedste ingredienser.
Produkterne kan købes via hjemmesiden www.nordicchocolatiers.com eller også kunne man kigge forbi, når der er åbent i chokoladelaboratoriet den 9. december.
-Det er produkter i verdensklasse, der produceres i laboratoriet på Kirke Værløsevej. Grib muligheden og kig forbi, og hør, smag og grin sammen med Nordic Chocolatiers, lyder opfordringen fra Jakob Hvidsten Ørstrup.