Chokolademestre holder juleåbent

Peter Svenningsen (tv.) og Jakob Hvid Ørstrup (th.) holder åbent i chokoladeværkstedet den 6. og 7. december.

Nordic Chocolatiers åbner chokoladelaboratoriet på Kirke Værløsevej 107 fredag den 6. december og lørdag den 7. december.
De har papir på, at deres produkter er i verdensklasse.
Peter Svenningsen og Jakob Hvid Ørstrup laver fyldte chokolader af de bedste råvarer. Nu kan man smage deres små vidundere.
Når de holder juleåbent på fredag d. 6. 12 fra kl. 15-18  og igen lørdag d.7.12 kl. 10-16 på adressen Kirke Værløsevej 107.
– Her vil det være muligt at smage vores varme chokolade, vores kakaolikør og en helt dugfrisk nyhed, foruden vores prisvindende fyldte chokolader, fortæller Jakob Hvid Ørstrup.
Peter Svenningsen begyndte at lave fyldte chokolader i 2014. Allerede samme år tog han guldmedalje for sit blåbær-rosmarinstykke ved VM. For fire år siden slog han sig sammen med madentreprenøren Jakob Hvidsten Ørstrup fra Kirke Værløse. Makkerparret fandt lokaler på gården Lundsdal tæt på Præstesøen.
Her har de hygget, eksperimenteret og nørdet sig frem til produkter i verdensklasse. Alt sammen lavet på de absolut bedste ingredienser.

Del nyhed

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Seneste nyheder