HØR den nye single fra LUCY!

LUCY udgiver ny single og annoncerer en kommende EP.

Drengene i LUCY er på vej med deres første EP. Den har fået titlen “Dårligste Bedste Idé”.

– Vi glæder os helt absurd meget til at få vores EP med de sange, vi har arbejdet på i så lang tid, ud at leve. Så de ikke længere bare er vores, men de også bliver jeres, lyder det fra drengene i LUCY.
Den nye single “Knep & Snak” er fyldt med energi og smadder og råber på at blive spillet live. Den handler om de moralske skrupler, der melder sig, når den person man i virkeligheden tænker på er en anden, end den der ligger ved siden af. Og det man allerhelst vil er at tale om savnet til det og den der var.
– Vi skriver sange om at være ung i en verden af pis og lort. Om kærlighed og hverdagsmørke. Og om at holde fast i at selvom alt går hurtigt, så får vi det hele med.
Knep & Snak er skrevet af LUCY sammen med deres faste samarbejdspartnere Chris Burton og Carl Altino.
LUCY består af vennerne Sylvester Spangenberg (vokal), Jens Bjerre (bas), Sofus Koed Pedersen (guitar) og Bertram Thorsen (trommer). De har kendt hinanden det meste af livet og har spillet sammen i forskellige konstellationer, inden de i 2022 blev til LUCY.
Siden udgivelsen af debutsinglen “Deprimeret” fra juni 2023, har LUCY fået solidt gang i deres live-setup. De har spillet i Byhaven, varmet op for Page Four på deres efterårstur, spillet udsolgt i Ideal Bar i december og Lille Vega i marts, og flere koncerter er på vej i løbet af foråret og sommeren.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest